Spel

Spel - Iedereen speelt

23 - 24 november 2019
10:00 - 17:00
WAAGNATIE HAL 2

Al twintig jaar op rij is Spel de grootste, leukste en gezelligste spellenbeurs van Vlaanderen. Hier staat het ontdekken en spelen van nieuwe spellen voorop.
Wie ons in de voorbije 19 jaar bezocht heeft, zal alleen maar kunnen beamen dat Spel geen klassieke hokjesbeurs is, maar een waar spellenfestijn waarin de spellen en de spelers (en niet de verkopers) de hoofdrol spelen.

Ook in dit feestjaar slaan de gezelschapsspellenclubs van FORUM-Federatie vzw en het team van Adriaensen Speciaalzaak samen met de talrijke vrijwilligers de handen weer in elkaar om ook van deze twintigste editie weer één groot feest te maken op basis van de vertrouwde, budget- en gezinsvriendelijke formule.

Openingsuren
  • Op zaterdag 24 november is de beurs geopend van 10u00 tot 18u00.
  • Op zondag 25 november is de beurs geopend van 10u00 tot 17u00.
Op beide beursdagen heb je vanaf 9u30 al toegang tot een wachtzone en de cafetaria.


Inkomprijzen
  • Een individueel dagticket voor Spel 2018 kost € 7,00.
  • Een gezinsticket voor één dag kost € 18,00 en is geldig voor alle personen wonende op hetzelfde adres, waarvan ten minste één volwassene.
  • Voor kinderen t.e.m. 6 jaar onder begeleiding is de toegang gratis.
  • Een gereduceerd tarief (resp. € 5,00 en € 15,00) is van toepassing voor FORUM-jaarleden op vertoon van een geldige lidkaart en voor de houders van een door de organisatie uitgegeven kortingsbon.
  • Een groepstarief van € 3,50 p.p. is van toepassing voor groepen vanaf 20 personen mits voorafgaande aanmelding en als groep herkenbaar zijn.
Inkomtickets kunnen uitsluitend ter plaatse gekocht worden op de dag(en) van het evenement. Er wordt geen voorverkoop georganiseerd.

Meer informatie vindt u op de website
Spel