Night Shift

Night Shift Antwerpen 2017

11 maart 2017
Waagnatie Hal 1

Night Shift verzamelt ondernemers voor een nieuwe manier van zaken doen, terwijl de dj op elke editie zorgt voor de perfecte vibes van de avond.

Night Shift zal ervoor zorgen dat de verschillende locaties zullen omgetoverd worden tot een co-creatie platform voor zowel jonge ondernemers als gevestigde waarden. Zij zullen er op een inspirerende, informatieve en tegelijk informele manier kennis maken met mensen, diensten en producten.

Bijzonder aan Night Shift is dat het volledige event is opgebouwd rond een centrale dansvloer. Het event gaat namelijk door van 17u tot 5u ‘s ochtends en is een unieke mix van een zakelijk netwerkevent en een party.

Food wordt telkens voorzien door lokale cateraars en daarnaast zijn er tal van bars om werkelijk alle zintuigen te prikkelen!

Van startende ondernemers tot productlanceringen van internationale bedrijven. Night Shift zorgt telkens voor een goede mix van nationale en internationale deelnemers en is telkens sterk lokaal verankerd. Night Shift beperkt zich steeds tot één organisatie of bedrijf per sector.

www.night-shift.be