bocadero

Bocadero

12 mei 2017 - 3 sep 2017
17:00 - 02:00
BOCADERO

Flaneren langs de Schelde

Wat ooit begon met een kleine beachbar aan de Waagnatie, is negen jaar later uitgegroeid tot de Coolste Hotspot van Antwerpen!

Bij Bocadero kan je op het zandstrand zonnen met een ijsje, culinair genieten bij één van de vier restaurants, smullen van kleine of grote snacks uit één van de take-outrestaurants, netwerken in de exclusieve aperitiefbar Summer Divin, verwend worden in The Wellness Room of strandaccessoires kopen in het strandwinkeltje.

’s Avonds wordt Bocadero een cosy beachclub met overdekte lounge waar je al nippend van je cocktail kan wegdromen bij de zonsondergang op de Schelde.

Er valt hier heel de zomer van alles te beleven zoals festivals, markten en dansavonden. Elke dinsdagavond wordt er salsa gedanst onder het toeziend oog van Dj Pepe, de overige resident dj's Dave Lambert, Steve Montoya en Christian 82 zorgen voor de sfeer op donderdag-,vrijdag- en zaterdagavond.

Ook kunnen bedrijven of particulieren Bocadero deels of geheel afhuren. Het grote privéterras en indoor beachgedeelte zijn unieke locaties om er personeelsfeesten, recepties of verjaardagen te organiseren.

Van 12 mei tot 3 september kan je hier dagelijks terecht vanaf 12u om je even in Saint-Tropez te wanen. De toegang is volledig gratis en parking is er voldoende in de buurt.

Je kan ons steeds contacteren voor verdere informatie.

Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter om up to date te blijven!