BOCADERO

Bocadero - OPENING UITGESTELD

15 mei 2020 - 30 aug 2020
vanaf 12:00
Rijnkaai 150

Bij Bocadero kan je op het zandstrand zonnen met een drankje, culinair genieten bij één van de vier restaurants, smullen van kleine of grote snacks uit één van de take-outrestaurants, netwerken in de exclusieve aperitiefbar, enzovoort.

’s Avonds wordt Bocadero een cosy beachclub met overdekte lounge waar je al nippend van je cocktail kan wegdromen bij de zonsondergang op de Schelde...

Er valt hier heel de zomer van alles te beleven zoals festivals, markten en dansavonden. Elke dinsdagavond wordt er salsa gedanst onder het toeziend oog van Dj Pepe, de overige resident dj's Dave Lambert, Steve Montoya en Christian 82 zorgen voor de sfeer op donderdag-,vrijdag- en zaterdagavond.

Ook kunnen bedrijven of particulieren Bocadero deels of geheel afhuren. Het grote privéterras en indoor beachgedeelte zijn unieke locaties om er personeelsfeesten, recepties of verjaardagen te organiseren.

Van 15 mei tot en met 30 augustus kan je hier dagelijks terecht vanaf 12u om je even in Saint-Tropez te wanen. De toegang is volledig gratis en parking is er voldoende in de buurt.

Meer info op https://www.bocadero.be/nl.